Menu
Your Cart

Клапан радиаторный термостатический 3-осевой HERZ TS-90 „CD” 1/2х1/2 1775991

Клапан радиаторный термостатический 3-осевой HERZ TS-90 „CD” 1/2х1/2 1775991
Клапан радиаторный термостатический 3-осевой HERZ TS-90 „CD” 1/2х1/2 1775991

Термостатичний радіаторний клапан HERZ TS-90 CD 1/2х1/2 3-осьовий. Код продукту -1775991. Встановлюється праворуч - радіатор зліва.

Призначений для роботи у двотрубних системах опалення з примусовою циркуляцією теплоносія. Головна відмінність крана HERZ TS-90 СD це 3-осьове конструктивне виконання. На відміну від кутового, в якому вісь штока збігається з віссю патрубка радіатора, в 3-осьовому вона розташована перпендикулярно площині руху теплоносія. У такому варіанті лицьова сторона термоголовки спрямована у бік користувача та розташована горизонтально. Це зручно для користувача, а термоголовка працює коректно.

Приєднувальні розміри клапана HERZ TS-90 CD 1/2 ВР вхід, 1/2 НР - вихід. Для зручності приєднання на виході напівзганяння "сфера-конус" з накидною гайкою. Номінальний пропускний діаметр – DN15. Радіаторний кран має нікельоване покрите, привабливо виглядає і додатково захищений від корозії. Регулювання також може виконуватися вручну.

Термостатичний радіаторний клапан HERZ TS-90 CD розрахований на максимальну температуру 110 град. С та тиск до 10 Бар.

Кран встановлюється на трубі подачі теплоносія до радіатора. При бічному чи діагональному підключенні вгорі, при нижньому – внизу. Напрямок стрілки на корпусі приладу має збігатися з напрямком руху теплоносія. Термоголовка має бути в горизонтальному положенні. На неї не повинні впливати сторонні джерела тепла або холоду, як протяги, сонячні промені, побутові прилади. Клапан не повинен бути закритий шторою, розташовуватись у ніші або за екраном.

У магазині UniDim гарна ціна на радіаторний кран HERZ TS-90 CD 1/2х1/2 з доставкою по Україні. Пропонуємо великий вибір радіаторів та радіаторної арматури від провідних європейських брендів (HERZ, WATTS, TECH, GIACOMINI, RBM) для швидкого та надійного облаштування системи опалення.
Радиаторные краны
Диаметр присоединения, "1/2х1/2
Покрытиеникелированный
Тип крана3-осевой

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Плохо Хорошо
Captcha
  • Документация
    • Наличие: В наличии
    • Бренд: HERZ
    • Модель: 2790

    Отправка товаров в день заказа

    *На товары со значком «бесплатная доставка»
    действует бесплатная доставка по Украине

    Купите в кредит с доставкой на Новую почту – забирайте сразу, а оплачивайте в течение года!
    Подробнее
    Купить в рассрочку
    491.55 грн.
    (€ 11.3 ::
    $ 12.44)